wie is monique?
waar is Monique?
nieuwsbrief
Voorwaarden
Contact
Producten
Hangers
Ringen
Oorsieraden
Armbanden
Colliers
Setjes
Sieraden van Daphne
  moniquedeklonia

aparte sieraden - handgemaakt naar eigen ontwerp

  moniquedeklonia
* Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten zijn deze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. Het doen van een bestelling houdt in dat u deze verkoopvoorwaarden accepteert.

* De aanbiedingen van www.moniquedeklonia.nl zijn vrijblijvend en www.moniquedeklonia.nl behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen, artikelen uit het assortiment te nemen, bestellingen te weigeren en voorwaarden aan de levering te verbinden.

* Na uw bestelling stuurt www.moniquedeklonia.nl u een bevestiging van de order. U dient dan binnen 14 dagen te betalen. Na ontvangst van het gehele bedrag zal www.moniquedeklonia.nl u het sieraad doorgaans binnen een week aangetekend toesturen met TGP post. (het overschrijden van deze leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding, u bent in dat geval wel gerechtigd de bestelling te annuleren)

* U dient het sieraad/de sieraden na ontvangst te onderzoeken of er geen beschadigingen zijn en of het aan uw verwachtingen voldoet. Als dit niet het geval is kunt u het sieraad/de sieraden binnen 7 dagen in de originele verpakking terugsturen .U kunt per e-mail motiveren waarom u het sieraad/de sieraden niet wilt hebben, daarna krijgt u van www.moniquedeklonia.nl een adres om het sieraad, de sieraden terug te sturen.
Na ontvangst zal www.moniquedeklonia.nl u de factuurwaarde vergoeden, alsmede de kosten voor terugzending. De kosten voor de verzending naar u toe zullen voor uw rekening zijn.

* www.moniquedeklonia.nl is niet aansprakelijk voor misverstaan, vertragingen, of onjuist overkomen van bestelgegevens en mededelingen via internet of andere communicatiemiddelen.  De communicatie tussen www.moniquedeklonia.nl en de klant zal voornamelijk via e-mail plaatsvinden.

* www.moniquedeklonia.nl respecteert uw privacy, geeft uw gegevens niet door aan derden en beperkt zich tot het registreren van de noodzakelijke gegevens voor de overeenkomst en de communicatie hierover.

*www.moniquedeklonia.nl gebruikt de beveiliging van biedmeer.nl.

* Omdat de sieraden van www.moniquedeklonia.nl uniek zijn, of in zeer kleine oplage gemaakt worden, kan het zijn dat het gewenste artikel niet leverbaar is, in dat geval zal www.moniquedeklonia.nl u zo spoedig mogelijk berichten eventueel vergezeld met een voorstel.
Ook in andere gevallen van overmacht heeft www.moniquedeklonia.nl het recht om een bestelling op te schorten of te ontbinden, zonder tussenkomst van een rechter.

*  www.moniquedeklonia.nl  verwacht van u dat u de sieraden met evenveel liefde zal behandelen als zij ze gemaakt heeft.  Dat wil zeggen:
-de sieraden niet 's nachts dragen.
-de sieraden tijdens huishoudelijk werk , of ander zwaar werk, niet dragen.
-de sieraden niet dragen onder de douche, tijdens het zwemmen en dergelijke.

*De sieraden van www.moniquedeklonia.nl zijn soms van kwetsbare materialen gemaakt, houdt u hier alstublieft rekening mee.


Winkelwagen
Zoek producten
 
 
      Powered by CCV Shop webwinkel